Su Arıtma Cihazı

Hangi Su Arıtma Cihazını Almalıyım – Su Arıtma Tavsiye 2022

En İyi Su Arıtma Cihazı Hangisi – Hangi Su Arıtma Cihazını Almalıyım – Su Arıtma Tavsiye 2022

Su arıtma tavsiye, hangi su arıtma cihazını almalıyım konusuna girmeden önce sudan bahsetmek istiyoruz, SU HAKKINDAKİ GERÇEKLER Su, insan vücut ağırlığının 2/3’ünü oluşturur. Su hücrelerinizin ve organlarınızın çalışması için temeldir. İnsan vücudunun günlük su ihtiyacı 2,5 – 3 litredir.

İÇME SUYUNUN YARARLARI Vücut bakımına yardımcı olur Sindirimi destekler. Vücudun sıcaklığı düzenlemesine yardımcı olur. Önemli kimyasal reaksiyonlar için bir ortam sağlar. Vücudun eklemleri ve gözleri yağlaması na yardımcı olur. Atık ve toksinlerin dışarı atılmasına yardımcı olur. Vücut büyümesini destekler. Peki ama neden herhangi bir su değil?

Neden temiz ve filtrelenmiş suya ihtiyacımız var?

Dünya yüzeyinde bulunan su ağır sanayi ve çevre kirliliğinden ötürü kirletici maddelere çok daha fazla eğilimlidir. Kirlenmiş su tüketimi hastalığa neden olabilir ve vücudu karaciğer hasarına, kansere ve diğer uzun vadeli hastalıklara karşı daha duyarlı hale getirebilir. Suyunuzun güvenli olduğundan nasıl emin olabilirsiniz?

Evinizde bulunan iyi bir filtreleme sistemi içme suyunuzun kalitesi ve güvenilirliğini ileriye dönük şekilde izleme ve sağlamanın önemli bir yoludur. Her ne kadar şu anda meskenler için yaygın şekilde kullanılan su filtreleme teknolojisi bulunuyor olsa da, pek çok kişi çeşitli sistemlerin ardındaki çalışma prensibinin farkında değildir. Akılda tutmamız gereken ilk şey, filtreleme yönteminin tek bir filtreleme aşamasında tam olarak uygulanamadığıdır. Yalnızca eksiksiz ve her şeyi içeren bir sistem yüksek kaliteyi ve güvenli içme suyunu garanti edebilir. Su Arıtma Tavsiye

Royal Green, Yaşam kaynağınız Önemli Yararları: Yalnızca Sıradan Suyunuzdan Daha Fazlası! Royal Green’in 6 Aşamalı Filtreleme Sistemi yalnızca temiz ve güvenli içme suyu sağlamaz aynı zamanda  “Canlı Su” sağlar. canlı su, insanlar dahil, tüm canlı organizmalarda bulunabilen suya çok benzer. Zindeliğimiz için en uygun su çeşidi olduğu kabul edilir.

Royal Green dünyanın en kaliteli filtre sistemini kullanılır filtreleri FDA ve WQA, sertifikalı olup 200 çeşit testlerden geçtikten sonra sertifika almaya hak kazanmıştır.

Piyasadaki ne olduğu belirsiz sertifikasız ve kalitesiz filtrelerden çok farklıdır. Sadece Royal Green su arıtma filtre sistemlerinde mineralli yüksek gerçek alkali ve lezzetli suyu elde edebilirsiniz.

Sağlığımız her şeyden önemlidir sağlığımıza yaptığımız yatırımın para olarak değerlendirmeyin bu yüzden sertifikalı gerçek su arıtma cihazlarını tercih ediniz. Su Arıtma Tavsiye

“Piyasada 800 lira ya da arıtma cihazı var neden Royal Green filtre sistemini seçmeliyim”

Piyasada 800 liraya satılan arıtma cihazları Çin malıdır hiçbir kuruluş tarafından sertifika verilmemiştir. Suyunuz arıtma yerine tam tersine kanser olmanıza davetiye çıkarmaktadır. Bu gün royalgreen pH filtresi sadece 700 lira iken 800-1000 liraya arıtma almak akıl karı bir iş değildir. Biz sizlere gerçek sağlıklı ve mineralli su elde etmenize imkan sağlıyoruz.

bardak su ve doğa teması

Nasıl Bir Arıtma Cihazı Tercih Etmeliyim

“3-5 kişilik bir aileyiz küçük ve çocuklarımız var su arıtma tavsiyeniz nedir”

Evsel Arıtma cihazları kendi aralarında açık kasa, kapalı kasa, pompalı ve pompasız olarak çeşitli modellere ayrılır bu modeller arasında ne farklar var açıklamasını yapalım. Su Arıtma Tavsiye

Pompalı – Pompasız (Motorlu – Motorsuz ) Arıtma Farkı Nedir?

Ozmoz Membranları düşük basınç da yani 3 bar altında çalışmaz ozmoz membranları düzgün çalışabilmesi için en az 3,5 bar suda ozmoz olayı gerçekleşmesi için basınç ister çeşmeden akan suyun basıncı düşükse pompalı (motorlu) model kullanmalısınız. Su basıncının düşük yüksek olduğunu nasıl anlarım musluğunuzu açtığınızda tazyikli akıyorsa ve akan musluğu avuç içi ile musluğun ucunu kapatmaya çalıştığımızda suyu durduramıyorsak su basınçlıdır.

İstanbul ilinin %98 i yüksek basınçlıdır. İstanbul için pompalı modele gerek yoktur. Pompa sadece membran filtreye suyun basıncını yükseltmede kullanılır arıtma musluğunuzdan akan suyun basıncı ile alakası yoktur. Arıtma suyunun akışını yükselten hidrofor sistemi ile çalışan su arıtma tanklarıdır.

Kapalı Kasa – Açık Kasa Farkı Nedir?

nsf onayli luxplus su aritma cihazi

Kapalı kasa ile açık kasa arıtma arasında bir fark yoktur aynı filtreler kullanılır kapalı kasa derli toplu durur bir bilgisayar kasası gibi tezgah altında daha şık durur ve biraz daha az yer kaplar. Su tankı filtreler hepsi bir kasa içerisindedir. Açık kasa ise su deposu ayrı cihaz filtreleri ayrı iki parça olarak tezgah altında durmaktadır. Su arıtma kalite yönünden hiçbir farkı yoktur.

En iyi, en kaliteli, en sağlıklı su arıtma cihazı  Tavsiyemiz – Su Arıtma Tavsiye

6 Aşama 8-9,5pH aralığında mineralli su üreten NSF ve FDA sertifikalı filtre made in usa menşeili arıtma cihazı ilk favori modelimizdir.

Kapalı kasa 8 litre su tankı saatte 15 litre su arıtımı günde 360 litre kapasiteli 75 GPD Filmtec membranlı K56 serisi 13 inch Omnipure filtre serisinde oluşan dünyanın bakın Türkiye’nin değil dünyanın en kaliteli 1.sınıf filtresine sahip su arıtma cihazı royal lux plus modeli

  • İlk 3 aşaması omnipure K25 serisi 13 inch ön filtre sistemi,
  • 4. Aşaması 75 gpd Filmtec membran
  • 5. Aşaması BIOCERA FDA,NSF Onaylı En kaliteli antioksidan alkali filtresi yüksek alkali su elde etmenizi sağladığı ORP’yi düşürür (Ref. ORP = Oksijen İndirgeme Potansiyeli) Ca, K, Mg, Na minerallerini suya geri kazandırır.
  • 6.Aşamada omnipure K5633SS 13 inch tatlandırıcı filtre sayesinde suya zengin Hindistan cevizi kabuğundan imal edilen magnezyum mineralini kazandırarak lezzetli su elde etmenizi sağlar.
  • 8 litre Pae 2.2 galon su tankı sayesinde suyunuzu sağlıklı bir şekilde muhafaza etmektedir.
  • Tüm Bağlantı parçaları su tankı ve filtreleri NSF onaylı olan su arıtma cihazı en sağlıklı en kaliteli su arıtma cihazıdır bu kalitede en uygun fiyatı sizlere sunmaktan mutluluk duyuyoruz.
  • Türkiye’nin 81 ilinde ücretsiz montaj hizmeti filtre takip sistemi ile 7/24 müşteri memnuniyet ilkesi sunmak firmamızın en dikkat ettiği konudur.
  • Kurşun içermeyen NSF/ANSI 58 sertifikalı Alya krom musluğu tezgah üstünde şık bir tasarıma sahiptir.
  • Tüm su arıtma cihazlarımızda yüksek basınçlara su baskınlarına karşı koruyucu basınç düzenleyici takılmaktadır.
  • Tüm filtre sistemlerimiz Quick contalı bağlantı sistemi olup su sızıntılarına karşı korumalıdır.

NSF/ANSI 58 Sertifikalı Luxplus Su Arıtma Cihazı Filtre Değişim Maliyetleri

2 Yılda bir komple 6 filtresi değişir ve değişim maliyetleri ortalama 2 Yıllık set için 3650 TL dir.

Bu arıtma cihazımızı normal arıtma cihazları ile kıyaslamayın gerçek alkali ve mineralli suyu elde etmenin bir maliyeti olduğunu unutmayın “kaliteli su kaliteli yaşam” demektir. su arıtma cihazı link den ürünü inceleyebilirsiniz. su arıtma cihazı

Hangi Su Arıtma Cihazını Almalıyım – Su Arıtma Tavsiye 2022” ile ilgili yorumlar;

  1. Beytullah avatarı Beytullah dedi ki:

    Ro su arıtma tarafından arıtılmış temiz suyu deneyene kadar diğer suyun tadının ne kadar kötü olduğunu fark etmezsiniz! Başka hiçbir suyun tadı bu kadar lezzetli değildi. Şişelenmiş su bile bu tada yaklaşmıyor.

  2. Galip ARDUÇ avatarı Galip ARDUÇ dedi ki:

    Birçok insan musluk suyundan kaçınır, çünkü tadını sevmezler. Hepimiz musluk suyunun hoş olmayan, klorlu tadına aşinayız! Sonuç olarak, birçok insan şişelenmiş suyu tercih ediyor – ancak plastik (veya cam) şişe üretiminin, nakliyesinin ve bertarafının ekolojik etkisi çok büyük. Şişelerin ve plastiklerin geri dönüşümü ve atık bertarafı çevreyi kirletmektedir.

    Çevre dostu cevabım var: Arıtmılmış su. İçme suyu arıtma cihazları tipik olarak mutfak lavabonuzun altındaki dolaba monte edilir. Arıtma cihazları her zaman musluk suyunu olağanüstü kalitede içme suyuna dönüştüren, gelişmiş bir arıtma işleminden geçirirler ve kaliteli su elde etmenizi sağlarlar.

  3. Tufan Karakaya avatarı Tufan Karakaya dedi ki:

    Merhaba 3 yıldır ro su arıtma cihazı kullanıyorum farkettiğim şey şu oldu sürahi veya bardakta bekleyen su üst kısımda beyaz leke yapıyor. arıtma cihazı kireçi yok etmiyor mu? önceden de kullandığım arıtma cihazım vardı 5 filtreleri standart bir arıtmaydı onda böyle şeyler olmuyordu. Suyun tadı pH ve TDs değerlerinde bir sorun yok memnunum sadece bunlar kafama takıldığı için sormak istedim. şebeke suyu değerlerim TDS 280, ph 7,3, arıtma cihazı değerleirm TDS 35, pH 8,9. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

    1. admin avatarı admin dedi ki:

      Tufan bey merhaba; Ro su arıtma cihazları mineralli ve pH oranı yüksek gerçek alkali ve antioksidan bir su oluşturur ve bu tür sularda da böyle etkilerin olması normaldir. Sürahi veya bardak etrafındaki beyaz lekeler kireç değildir. antioksidan orp değeri eksi (-) olan bir su kabarcıklı olur ve bu mikro kabarcıkalr bardağın üstünde ve kenarında daire şeklinde toplanır ve lekeye sebebiyet verir. Antioksidan bir suyu bekletmeniz suyun özelliğini yitireceği için suyu musluktan doldurduğunuz an içmeniz gerekli yoksa suyun orp değerleri havaya ucar ve faydalı bir su olmaz. 5-10 dakika havayla temas eden antioksidan suyun değerleri değişir.

  4. Selin Kara avatarı Selin Kara dedi ki:

    Tezgah üstü su arıtma cihazı tavsiyeniz nedir marka olarak, mutfak tezgahı altında yeterli yerim yok bu yüzden tezgah üstü kullanmayı tercih ediyoruz mecburen.

    1. admin avatarı admin dedi ki:

      Tezgah üstü çok fazla marka yok piyasa waterbox veya BMS marka su arıtma cihazı satan firmalarda portatif tezgah üstü su arıtma cihazları mevcuttur bu markalara bakabilirsiniz efendim. veya Google üzerinde portatif su arıtma, tezgah üstü su arıtma cihazı olarak arama yapmanızı tavsiye ederim.

Bir yanıt yazın